[遊戲機] 99% 新 PS Vita TV 豪華版連小禮物 (30/6/2015)

PS Vita TV 豪華版
https://asia.playstation.com/hk/cht/psvitatv

包含HDMI線, 火牛, 原裝 PS3 白色手掣, 8GB記憶卡
全套有盒,有單。

原裝PS3手掣無用過。
另送小禮物:原裝 16GB Card + hori 原裝直立架。

已過保,私保3 天。

可用黎remote ps4 (要用ps4 手制,不包含在內)
抵玩之選。

working day 6:30~7:00pm 黃大仙地鐵站交收
weekend : 2點後於筲箕灣地鐵站交收
只設即食價 : $500

可惜最近先買咗$399剩機版⋯⋯
就係用嚟remote打PS 4
不過請問張16GB memory card會否考慮分拆出讓?

睇下呢兩日反應如何,無人要我就拆吧。

如果我房插PS VITA TV, 廳放PS4.. 中間有一道牆會唔會有delay?

仲有,PSV tv 駁 房TV, PS4 駁廳TV,  可唔可以喺房remote著左廳部PS4?

PS Vita TV 豪華版

包含HDMI線, 火牛, 原裝 PS3 白色手掣, 8GB記憶卡
全套有盒,有單。

原裝PS3手掣無用 ...
wongja 發表於 2015-6-25 15:29

是否用左佢, 便可以玩PS Vita 遊戲? 咁同PS3 有乜關係, thanks for reply.

即食價 : $500

Backup EAT $500

如果我房插PS VITA TV, 廳放PS4.. 中間有一道牆會唔會有delay?
Solit 發表於 2015-6-25 17:50

用Wi-Fi好難講,Wi-Fi好怕重料嘅主力牆,越多鋼根越死。如果你用ethernet,正路都好快好暢順,不過我ethernet亦試過斷線,唔知係唔係我隻router有問題。

仲有,PSV tv 駁 房TV, PS4 駁廳TV,  可唔可以喺房remote著左廳部PS4?
Solit 發表於 2015-6-25 17:51

我就係咁,試過Power off可以踢著廳部PS 4,怕又試過唔得,好神奇。如果你廳部PS 4係用Stand by mode就一定叫得醒。

Thx, 不過已經俾人EAT左. 等下隻啦