[手機及配件] (賣) LG VU2 F200L eat$600 (1-7-2015 / 23:59完)

LG VU2 F200-L
韓版 , 白色 , 90%新少花
所有操作正常
主機 & 1塊原裝電池
已安裝原裝官方Rom 4.4 & 已 root
100%操作正常 ,  私保2天  ,  刷機變磚及人為損壞不包.
註: 此為L板 , 在香港只能接收 WCDMA 2100(3G) & GSM 900 / 1800(2G)

CPU : 高通S4 MSM8960处理器 1.5GHz
RAM : 2GB
ROM : 内置16GB,支持Micro-SD扩展
屏幕 : 5英寸,长宽比4:3,1024x768分辨率 IPS
摄像头 : 800万像素背照式后置+130万像素前置+LED补光灯
机身尺寸 : 132.2x85.6x9.4mm
重量 : 159g
电池 : 2150mAh(可拆卸)
SIM卡类型 : Micro SIM卡

星期一至五晚 19:30後 官塘線 : 太子至官塘
星期日/公眾假期 時間另議

底價$400, 每次叫價$20或$20之倍數
即賣價 $600

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

(賣) LG VU2 F200L eat$600 (1-7-2015 / 23:59完)
註 : 所有拍賣及出售結束時間硬性規定為截止當日23:00:59 ,(會員無需列明完結時間)。

回覆 3# AndyWilliams

你今日先講 , 我登左幾日啦 ,啊版主,有問題你即時提出, 咁有師兄出左價你又屏蔽,你身為版主應該24x7睇住!

回覆 4# victor-1

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1650752

其實有寫明,....
你唔睇仲聲大夾惡...
你打返工會唔會24x7?

12.買賣標題上必須清楚列出截止日期。以便版主置頂,開賣期最長為 5 日(出帖日+5日),會員不得自設截止時間。
     註 : 所有拍賣及出售結束時間硬性規定為截止當日23:00:59 ,(會員無需列明完結時間)。
15.所有在貨品錯區、欠缺截止日期、錯誤截止日期的帖內出價一律無效並作扣分處理,會員應提醒賣家儘快作出更正.
自設截止時間 -30

早就寫明出價無效

韓版 , 邊樹買返黎?? IMEI 是否已經被封?

韓版 , 邊樹買返黎?? IMEI 是否已經被封?
☆寶☆寶☆ 發表於 2015-7-2 11:19

師兄,你的問題我不是很明白?

請你google下 LG F200去了解 , IMEI怎樣被封?

以我認知,無IMEI是用不了3G / 4G網絡 , 請看第一張圖,正在接收聯通香港3G網絡.

唔好寫.. / 23:59完...唔駛

回覆 9# ☆寶☆寶☆

由佢啦,個post都夠期