[網絡產品] ZTE MF91S 4G pocket wifi $360 [End: 3 July]

星期一至五晚 19:30後, 星期六18:30後 ;

東鐵線 : 沙田至紅磡 或 荃灣線 : 中環至深水埗 港鐵站交收

星期日/公眾假期 九龍或沙田區港鐵站時間另議

ZTE MF91S pocket wifi

由其他師兄買入, 但好少機會用到, 所以再放售

香港可用任何台4G, 國內應該只可用中移動

http://www.ztedevice.com.cn/prod ... 2-8648e90b4e31.html

有盒 USB線 充電器, 私保3天
即賣價 $360

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Push......

所以係有SIM lock?

回覆 3# cyruschan112
唔係,係因為呢個係中移版,所以對聯通咭無效

回覆 5# hiufei

2腳, 你可以用其他USB牛充電
星期日OK

push......

回覆  cyruschan112
唔係,係因為呢個係中移版,所以對聯通咭無效
cpk 發表於 2015-7-2 16:43

你意思係對聯通4G 無效?
至少聯通3G 應該可以吧, 我見WCDMA support Band 1 (2100)

你意思係對聯通4G 無效?
至少聯通3G 應該可以吧, 我見WCDMA support Band 1 (2100) ...
cyruschan112 發表於 3/7/2015 13:36

冇拎過返大陸用
但爬過文中移動版本應該block左用唔到大陸聯通sim

eat!!!