[網絡產品] [代友出售]Belkin Screencast AV 4 Wireless AV-to-HDTV Adapter[END 06-07-2015]

交收地點: 港鐵站(長沙灣-深水埗)
交收時間: 18:00-19:00(Mon-Fri)

不接受完結前5分鐘首次下bid者, 即食除外
多食優先會以總金額計算 (如適用)
即食物品後12小時內沒有其他多食者,便以第一即食者交易. (如適用)
所有物品如有行保便不設私保, 無行保物品便會私保2天, 不包刷死機及人為損壞, 除特別註明外
即食或完結後請於24小時內PM留電話, 以便安排交收

Item 1: Belkin ScreenCast AV 4 Wireless AV-to-HDTV Adapter
水貨, 有盒全套齊, 買了兩個月左右, 用過2次, 因為2套一齊用有干擾, 所以出售一套.
http://www.belkin.com/zh-hk/IWCa ... s?Product_Id=675103

Start Bid: $700
Each Bid: $10
Eat Price: $850
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

想問傳送full hd影像 時會唔會lag?

chunghklk 發表於 2015-7-3 20:43

代友賣, 我淨係知佢用來將個有線盒, wireless由廳去房. 唔知算唔算高清.

chunghklk 發表於 2015-7-3 20:43

我係用家, 駁PROJECTOR睇1080P iTunes 無問題. 不過係廳百零尺, 無乜阻擋.

Bid $700 first~ thx~

Bid $700 first~ thx~
chunghklk 發表於 2015-7-4 09:19

thanks, 另外你急用嗎? 因為我個friend去了旅行, 18,19號或打後先可以交收.

$710