[顯示卡] MSI ATI HD6450 1GB DDR3 Low profile END 19/7/2015

以下項目現於Windows 7下正常運作,
因升級電腦而放售
由於其項目尚未過保,不再私保。
Eat/中 bid 者請於Eat後/交易完結後一小時內 PM 以安排交收及放完bid後五天內交收
地鐵彩虹站中午1230前或者晚上8:30後交收

地鐵深水埗站,下午4:00至晚上8:00交收
其他地鐵站或交收時間另議

ITEM 1.
MSI
ATI Radeon HD6450
1GB DDR3 RAM 64BIT
VGA,DVI,HDMI output
http://www.msi.com/product/vga/R6450-MD1GD3LP.html#hero-overview

齊盒,單,Low Profile鐵片,說明書,driver CD
購自Centralfield 2013/06/15
漢科3年保養

$120 EAT

請問呢張卡係咪只跟low profile鐵片?
有無full height 鐵片跟埋?

回覆 2# marcolee1314
Standard同Low profile既鐵片都有

(Sent from HKEPC iPhone app)

$120 EAT

Backup eat

Backup eat
marcolee1314 發表於 2015-7-14 18:46

師兄唔使咸, 如果你好想要咁我就算啦讓比你, 但係前題係唔可以扣我分, 而事實上我都真係幾想要, 不過只係用來做後備...

回覆 6# vv123
你eat先架嘛 當然你優先
如果你pass比下個既話就犯板規
當然你可以係交收之後 再私下deal

回覆  vv123
你eat先架嘛 當然你優先
如果你pass比下個既話就犯板規
當然你可以係 ...
9658@transperth 發表於 2015-7-14 19:13

哈哈咁無辦法,咁樓上師兄對唔住棘,截左你糊⋯

請問交收完未?
我可以死心未

回覆 9# marcolee1314
已交收,請版主鎖post,謝謝