[顯示器] 98% new Viewsonic VA1912m-LED 19吋 MON (END 19-JUL-2015)

98% NEW Viewsonic VA1912m-LED 19吋 MON

極極極少用, 唔咁講話開少過 30hr, 但一定係少於 50hr, 接近全新
0 死 0光點, 做副 mon 一流

http://www.viewsonic.com/us/va1912m-led.html

跟 power cord 一條, VGA 一條

底價 $200
食價 $300
每口叫價 $10 或其倍數

已過保, 100% work, 私保 3日, 不包人為或意外導致的故障

交收地點: 黃埔, TST MTR 至 SSP MTR (黃埔交收優先, 成交價 -$50)

THANK YOU !
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

EAT!!!!

98% NEW Viewsonic VA1912m-LED 19吋 MON

極極極少用, 唔咁講話開少過 30hr, 但一定係少於 50hr, 接近全新 ...
ventra 發表於 2015-7-14 20:40

紅磡碼頭交收ok?

btmwong 師兄 22:45/14JUL EAT o左, 無 pm 我,
我 01:58/15JUL PM o左佢, 暫時仲未睇
希望 btmwong 師兄 01:58/16JUL 前會覆我 pm

唔好意思CHING 已PM你

極極極少用, 唔咁講話開少過 30hr, 但一定係少於 50hr, 接近全新 ...
ventra 發表於 2015-7-14 20:40

黃埔交收是否有優先, -$50?
仍舊有效?

食 $300
黃埔交收優先, 成交價 -$50