[電腦組合] X99-5820k組合一套 (end 25/JUL]

ITEM 1
X99組合一套

硬件SPEC如下
CPU:INTEL 5820K
MB :ASUS SABERTOOTH X99
RAM: G.SKILL 2400 DDR4 8GB*4=32GB
SSD : SAMSUNG 850PRO 512GB
VGA: INNO ICHILL 980TI
PSU : FSP 白金 AURUM PT 850W
COOLER: NOCTUA D15
CASE : SILVERSTONE FT05 銀色

以上物品除左機箱無KEEP盒同單外
所有組件都有KEEP盒齊件, 有KEEP單(除左PSU係購自今年3月外, 全部購自今年6月行貨)

整套機十分新淨, 只係用左一個月, 無咩塵
因為我友人老闆平價讓左部頂配mac pro 垃圾筒2013俾我
所以放售

頭三日暫不考慮拆散放售, 7月24號都無版友出價會拆散一件一件賣

基於整套機十分之重, 同埋堆紙箱加埋體積都好大
南區鴨脷洲交易減3百, 應夠call gogovan
其餘地區另議

start : 14000
each : 100
eat   : 14500

套野好正, 有冇圖?

套野好正, 有冇圖?
肥矢 發表於 2015-7-20 17:54

今晚發圖 : )

等拆件,期待

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我想問頂配Mac Pro 姐係邊部?成7萬幾果部?

呢部Performance 會唔會好過果部?

我想問頂配Mac Pro 姐係邊部?成7萬幾果部?

呢部Performance 會唔會好過果部? ...
KoBe@Lakers 發表於 2015-7-20 22:10

errr,咁我講錯左,應該叫高配,因為我黎緊接收個部係8核唔係12核

單計raw performance 應該唔差得遠,但x99厘部可以超頻,mac pro唔得

我想轉既原因因為我砌x99厘部都係9成時間行某os,但x99既support好有限,
行某os下cpu無power management,咁岩我老友老闆唔做,平價放mac pro俾我
所以先決定乾脆行返原生mac

errr,咁我講錯左,應該叫高配,因為我黎緊接收個部係8核唔係12核

單計raw performance 應該唔差得 ...
akitohk 發表於 2015-7-20 22:23

did u gen dsdt?

ITEM 1
X99組合一套

硬件SPEC如下
RAM: G.SKILL 2400 DDR4 8GB* ...
akitohk 發表於 2015-7-20 17:35

考慮緊你套好嘢,24號後ching會不會改寫多食優先或全食優先? thanks

ITEM 1
X99組合一套

硬件SPEC如下
RAM: G.SKILL 2400 DDR4 8GB* ...
akitohk 發表於 2015-7-20 17:35

ching,再多問一次,你套組合是不是不包括CD ROM 和 HD?