[手提電腦] epc食完放VGN-CS36H (大陸型號)ram加至4gb 起bid價不增反減31/7 end

Intel Core2 Duo(Penryn) P8700(2.53GHz)
DDR2 800
硬盘容量        320GB
屏幕尺寸        14.1英寸分辨率        1280×800显示屏描述        宽屏,16:10比例
nVidia Geforce 9300M GS
显存容量       
256M,支持Nvidia TurboCache动态共享内存技术 纠错
显存位宽       
64bit
显存类型       
DDR3
3个USB2.0
锂离子电池(VGP-BPS13B/S)
文書2小時以上,打機1小時以上
跟火牛

藍屏,有時裝唔到軟件,光點死點,暗病,鍵盤易入塵
以上你諗到或想像之外既暗病,佢通通都冇
完全對得住VAIO呢個 旗艦型號

已完成過渡任務,升級故此放售
start:$600
bid:50
eat:900

寶琳至堅尼地城mtr6:30交收,星期二交收接受其他時間、地點

唔明 .

" epc食完放VGN-CS36H  "

回復 2 #uv43

係呢度向其它師兄收購,而家用完賣返出嚟囉

via HKEPC Reader for Android

回復 uv43

係呢度向其它師兄收購,而家用完賣返出嚟囉  

via HKEPC Reader for Android ...
TWCACM 發表於 2015-7-26 14:48

咁知唔知佢係呢到買番黎幾錢呀?

回復 4 #uv43

當然唔知啦

回復 uv43

當然唔知啦  

TWCACM 發表於 2015-7-26 17:05

又唔知幾多, 咁出底價算吧.

$600

當前長度: 4 字節 系統限制

DDR2 800,  4GB??

ram加至4gb??  你張圖 只有 2gb??

ram加至4gb??  你張圖 只有 2gb??
☆寶☆寶☆ 發表於 2015-7-27 01:11

DDR2 800,  4GB
ram加至4gb