[已交收] 全新 Whirlpool惠而浦 7分鐘速製雪條機 16/08 end

夏天熱辣辣,在攝氏30多度高溫下真係熱到唔想出街。想喺屋企為身體降溫,食杯涼透心嘅雪糕,或者飲一啖清爽果汁更來得直接。然而看到食品包裝上嘅營養成分,才發現自己吃了一堆人造色素和添加劑。想食得健康,一於在家中自製雪糕和果汁,所有材料自己話事,吃得特別安心!

顧名思義,最大賣點當然是可於短時間內製作雪條啦!將雪條機預先冷藏24小時,再把果汁或其他材料倒進機內,靜待7分鐘左右便完成,仲可同時炮製3條雪條呢!
介紹
https://www.youtube.com/watch?v=CUxavPzbHPU
https://www.whirlpool.com.hk/art ... istration-Promotion

100% new, 100% work. 買惠而浦雪櫃的贈品
Start) $170
Bid) $5
Eat) $250

最後2小時不接受首次出價買家 eat 價除外
------------------------------------------
西鐵、輕鐵交收
or
大部分地鐵站 (最好問清楚先,落bid),主要放工時間

天水圍優先
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

每次最多3條?然後又要24小時先得?

來自太上老君

來自太上老君
翹 發表於 2015-8-11 23:37

按常理推斷:佢雪24小時的目的,係要確保鋼模夠凍。可以快速冷凍雪條。
當你雪完3條雪條,鋼模溫度唔會大幅上升....所以第一輪七分鐘雪條完成。可以即整下一輪,但時間可能比第一輪長多幾分鐘

來自太上老君
翹 發表於 2015-8-11 23:37

而且佢比得6枝雪條棍比你,都唔會整3條,要再等24個鐘再整。

$170 , 可天水圍交收

$170 , 可天水圍交收
alexn 發表於 2015-8-12 15:49

Thanks

金鐘/銅鑼灣交收ok 唔ok?  Ok 我eat,  thanks

金鐘/銅鑼灣交收ok 唔ok?  Ok 我eat,  thanks
rayray688 發表於 2015-8-12 23:16

金鐘ok,請要reply

eat thanks

Eat.天水圍交收.