[數碼產品] 平價出售95%新專業數位繪圖板 Intuos Pro M (2015-8-18)

這塊 Intuos Pro M 買了極短時間,因為非常想進入電繪行列的我意識到自己手繪和美術基礎都非常低的緣故,其實沒有資格觸碰電繪,所以後悔買了這塊板,當時的決定做得太早太衝動了... 應該學懂了很多繪畫概念才買的... 但是因為買了真的不久,只是拿出來用過三次,希望比我更有需要的人能夠以比較便宜的價錢擁有它...

內附:Intuos Pro M 繪圖板、觸控筆、筆座(內有完全未用過替換芯 X10)、三色筆環、USB 線、無線通訊裝置(藍芽發信裝置及電池)、Driver CD、說明書、保養卡 (其實和剛買回來一樣...)

如需更多圖片或照片不清楚可以留言,會儘快補上... 因為討論區相容量限制需要壓縮圖片大小...

底價 $2000... 因為至少有 95% 新,購入時間一個月也沒有,所以希望價值能在附近水平... 交收地點定在地鐵站/火車站或附近的快餐店裡方便驗貨,可以商議... 保養期由依家計起仲有一年...

有意者請隨便留言商議...感謝。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

有得開暫時價格既咩.

其實唔睇版規好難有師兄幫你到接貨

根據交易廣場版規第9條,你要隔1星期後,先可以重新拍賣。

其實唔睇版規好難有師兄幫你到接貨
董事長 發表於 2015-8-13 14:18

睇咗版規就會有人想買?成功機率高啲?

回覆 5# qwvb1111

不按版規會扣分,邊個會買

如果賣家的出售貼不符合版規定, 而有人出價購買, 出價購買的人會被扣分.

你又無講明2000元係即食定係開始競投的價錢

而且, 出售貼中, 祗有即食價, 或拍賣底價, 沒有[暫定價]

如果賣家的出售貼不符合版規定, 而有人出價購買, 出價購買的人會被扣分.

你又無講明2000元係即食定係開始 ...
dulik 發表於 2015-8-14 12:50

原來係咁,我能我心急得制... 到底點樣先至可以做到順利買賣呢...?有咩要注意...?小弟求賣心切,下次出一定會做啱哂畀大家睇... 唔好意思...

版規內有示範的

原來係咁,我能我心急得制... 到底點樣先至可以做到順利買賣呢...?有咩要注意...?小弟求賣心切,下次出 ...
qwvb1111 發表於 2015-8-14 16:11

唔改post?
仲留個暫時價格系度?