已收回~~18/8

已收回

Item1a: 有無啟用日期?

Item1a: 有無啟用日期?
qbearqbear 發表於 2015-8-17 10:23

30/6/2016前

1. 請問item 1a,1b是否即是要姐姐出的$198卡?

2. 請問item3a,b和街買到的$38版本有何分別?!

回復 4 #xperiac2014

1.是,同一款卡
2.唔係好明你問咩

1. 請問item 1a,1b是否即是要姐姐出的$198卡?

2. 請問item3a,b和街買到的$38版本有何分別?! ...
xperiac2014 發表於 2015-8-17 10:30

簡單啲,收到4G 7.2M嘅Pccw hello prepaid sim, 面值$38,開卡送$10同 2GB/7days

Item1a: 有無FUP?

簡單啲,收到4G 7.2M嘅Pccw hello prepaid sim, 面值$38,開卡送$10同 2GB/7days
ksksksks 發表於 2015-8-17 10:36

謝謝你的回復, 咁應該同我屋企樓下賣緊$38的卡沒有分別,速度一樣(7.2MB)我就唔需要了!!!!

回復 7 #qbearqbear

有FUP:
當 每 月 數 據 用 量 達 到 5 GB 之 上 限 , 根 據 FUP ( 公 平 使 用 政 策 ), 數 據 服 務 仍 可 繼 續 , 而 沒 有 速 度 限 制 或 數 據 用 量 上 限 , 但 使 用 網 絡 之 優 先 次 序 將 相 對 較 低 , 數 據 服 務 體 驗 或 會 受 影 響 。

想問Item 3係賓定印版?原生mini micro二合一?