[水冷用品] [全新][已補圖]CORSAIR H110i GT一體式水冷(18/8完)

a. 物品名稱 --- CORSAIR H110i GT
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 900
d. 底價(等同最低出售價) --- 850
e. 每口叫價 --- 20 或其倍數
f. 保養期 --- 5 YEARS
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 8號購入,有單全新,淨係拆咗外盒包裝紙,因機箱太細已放返入盒
h. 交收方式/地點 /期限 ---  港鐵沿線
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

...110i gt唔係應該無包裝紙咖咩?(我買過兩隻都無)

另外呢款係5年保,個盒度有寫,你可以update番

...110i gt唔係應該無包裝紙咖咩?(我買過兩隻都無)

另外呢款係5年保,個盒度有寫,你可以update番 ...
tompkyou 發表於 2015-8-17 13:13

Updated, thanks!

其實如果你係全新你可以show番張水冷頭既相,因為原廠已經塗左散熱膏,你未上過機應該仲係度,證明全新

其實如果你係全新你可以show番張水冷頭既相,因為原廠已經塗左散熱膏,你未上過機應該仲係度,證明全新 ...
tompkyou 發表於 2015-8-17 13:47
今晚補相
thanks

其實如果你係全新你可以show番張水冷頭既相,因為原廠已經塗左散熱膏,你未上過機應該仲係度,證明全新 ...
tompkyou 發表於 2015-8-17 13:47

已經補咗,THANKS CHING!

240MM 定280MM

240MM 定280MM
vicente504 發表於 2015-8-18 11:10

280MM~