[多項種類] 收回自用

賣i7-4790k, asus rog m7i ,crucial ballistix ddr3 1600 8gx2 (紅綠色led), cpu 2014-7月買 Felton 保, mb 2014-7月買入漢科保(冇單,保養跟盒lable), ram 2015-01月買入建達保,cpu ram有單原盒齊(圖3 mb 欠 q 插頭和q延長線,其實冇乜用), 不散賣,(收回自用)

Ram參考:  http://www.hkepc.com/12168/page/1#view
請eat後pm留電話確認及3天完成交收,mk ,ssp  ,kowloon bay mtr 交收
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

4790體質是否好?

4790體質是否好?
mAn!a 發表於 2015-8-20 21:20

1.18長行4.5……

只賣2天, push

減價,push@@

mb係3定5年保呀?ths

mb係3定5年保呀?ths
pl876 發表於 2015-8-21 17:18

Asus 全部3年

Ching,善意提醒,你唔打散賣,你估吓有幾多人會用itx板行4790K呢

Ching,善意提醒,你唔打散賣,你估吓有幾多人會用itx板行4790K呢
pl876 發表於 22/8/2015 02:35

請問 ITX 板行4790k 有咩問題,小弟 1.25 長行4.6GHz..快樂使用中

pl876 發表於 2015-8-22 02:35

其實賣唔出也冇所謂,自用也可以,不過睇睇下想換x99e itx玩下……