已售,並完成交收,請關帖[End Date : 2015/08/30]

Item 1
物品名稱 : Smartone 4G無限數據 Sim 已售
數量      : 1
底價      : HKD$230
每口叫價 : HK$10 或其倍數
即食價   : HKD$360
交收方式 : 深水埗或旺角港鐵站面交優先

每日09:00-20:59 4G全速, 21:00-08:59限384Kbps
無限數據, 5GB FUP, 5GB 後降priority,
卡內餘額$100.87, M date為每月28號,
尚有4個月每月$80回贈, 即餘下三個月每月入$98已可用$178 plan
公平條款:不接受拍賣完結前三小時(2015/08/30 20:00)首次落Bid叫價,thanks

=========================================================

Item 2A
物品名稱 : Hemat $50增值卷(2016/11/30到期) 已售
即食價   : HKD$48
交收方式 : Whatsapp/Email交收優先

Item 2B
物品名稱 : Hemat $50增值卷(2017/01/31到期) 已售
即食價   : HKD$48

=========================================================

Item 3
物品名稱 : Hello $20增值卷(2017/04/30到期) 已售
即食價   : HKD$19.5

Item 1
物品名稱 : Smartone 4G無限數據 Sim

係唔係淨係得數據,打唔到電話出去?

第一次接觸呢D卡,因為換左g4,可以雙卡,有興趣買

同埋個plan係set 死178果個定有其他選擇?

Item 2A and 2B      eat
Whatsapp/Email交收優先

Item 1
物品名稱 : Smartone 4G無限數據 Sim

係唔係淨係得數據,打唔到電話出去?

第一次接觸呢D卡,因為 ...
tompkyou 發表於 2015-8-25 17:03

打到電話: Smartone網內$0.06/min ; Smartone網外$0.15/min

同埋個plan係set 死178果個定有其他選擇?
tompkyou 發表於 2015-8-25 17:04

set 死$178 plan, 冇其他揀=)

Item 2A and 2B      eat
Whatsapp/Email交收優先
spl7007 發表於 2015-8-25 17:08

Thanks and check pm=)

請問可否PM ITEM1 個電話號碼比我嗎?

item 1 : $230

請問係唔係儲值卡黎,因為我搵唔到相關資料

請問可否PM ITEM1 個電話號碼比我嗎?
lok8839 發表於 2015-8-25 17:33

Check pm