[數碼產品] 平價出售95%新專業數位繪圖板 Intuos Pro M (完:31/8/2015)

95% 新,全新 WACOM 度買一個月,保養期一年至 2016年7月,數位板無損傷。

產品規格

繪圖板大小:380 x 251 x 12 mm (15 x 9.9 x 0.5 inches)
有效工作區:224 x 140 mm (8.8 x 5.5 inches)
重量:990 g (2.2 lbs)
顏色:黑

內附:Intuos Pro M 繪圖板、觸控筆、筆座(內有完全未用過替換芯 X10)、三色筆環、USB 線、無線通訊裝置(藍芽發信裝置及電池)、Driver CD、說明書、保養卡

起價:$2000
即食價:$2100

交收:星期一至日,近荃灣線可 1:00 - 1:45 PM 和 6:30 PM 後交收,其他地方只能六點半後交收,星期六日任何時段,不過最好可以 10:00 AM 以後。

背景故事:這塊 Intuos Pro M 買了極短時間,因為非常想進入電繪行列的我意識到自己手繪和美術基礎都非常低的緣故,其實沒有資格觸碰電繪,所以後悔買了這塊板,當時的決定做得太早太衝動了... 應該學懂了很多繪畫概念才買的... 但是因為買了真的不久,只是拿出來用過三次,希望比我更有需要的人能夠以比較便宜的價錢擁有它...

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

繪圖位置幾吋?屯西鐘交收?

繪圖位置幾吋?屯西鐘交收?
wingkps2 發表於 2015-8-27 00:07

已更新帖內容

西鐵不行就算了.
謝謝.

西鐵不行就算了.
謝謝.
wingkps2 發表於 2015-8-27 09:43

師兄好似誤會咗,最後寫咗可以商議,西鐵線絕對冇問題,不過我嘅意思係可能要多小小時間過嚟咁解姐... 唔知師兄想係邊?絕對冇問題!

屯西鐘姐係點解呢?本人比較少搭西鐵,唔係太清楚...

師兄唔好走住...!

回覆 5# qwvb1111

有冇單呀?同係唔係即係E個.PTH-651/K0-C
即係屯門西鐵站,不需出閘呀.我之前打錯左.
謝謝.

回覆  qwvb1111

有冇單呀?同係唔係即係E個.PTH-651/K0-C
即係屯門西鐵站,不需出閘呀.我之前打錯左.
謝謝 ...
wingkps2 發表於 2015-8-27 14:49

單嘅話,WACOM 個攤位喺買嗰時冇發單畀買家,淨係有信用卡嗰張單... 唔知師兄介唔介意...師兄想確認嘅話我可以番去影張相畀你睇先,到時再畀埋你。

冇錯,就係 PTH-651/K0-C,Intuos Pro Medium,師兄唔放心可以到時檢查清楚先,絕對冇問題。

屯門站絕對冇問題,不過如果係咁可能要七點至七點半我先嚟到,因為公司離屯門站都幾遠下...星期六日另計啦當然。

唔該哂師兄!

你問下你張單受唔受保我先落bid 啦
Thx

你問下你張單受唔受保我先落bid 啦
Thx
wingkps2 發表於 2015-8-27 16:38

受保,只要帶埋包裝入面附帶嘅保養卡再加埋張單(上面印有代理公司名,即係喺冠恒集團有限公司嘅購買記錄,因為 WACOM喺香港冇官方門市,只有兩間代理商經銷,我買嘅嗰間係冠恒集團有限公司),到佢哋專門店度就得架喇如果有咩事,詳情可以睇下以下網址:http://support.wacom.com.hk/zh/distributorlist.html

師兄如果唔信可以影張相畀你睇,又或者打多次電話叫佢留個專人名,畀佢同你傾。唔該哂!

Ok. 唔係唔信。只係問清楚。先小人後君子。
$2000支持