[顯示卡] ASUS GTX770-DC2-2GD5 (2015-9-01)

物品名稱 --- ASUS GTX770-DC2-2GD5 (item 1)
數量 --- 1
即食價 --- $1300
底價 --- $1100
每口叫價 --- $10
保養期 --- 漢科行貨保養至 2017-01
貨品的工作性能及包含的配件 --- 100%work, 只有顯卡1張
交收方式 --- 觀塘MTR

物品名稱 --- ASUS GTX770-DC2-2GD5 (item 2)
數量 --- 1
即食價 --- $1300
底價 --- $1100
每口叫價 --- $10
保養期 --- 漢科行貨保養至 2016-12
貨品的工作性能及包含的配件 --- 100%work, 只有顯卡1張
交收方式 --- 觀塘MTR

物品名稱 --- ASUS GTX770-DC2OC-2GD5 (item 1)

$1100

想問一問番 你提到只有顯卡一張 係唔係無單無盒

想問一問番 你提到只有顯卡一張 係唔係無單無盒
ayasakitifa 發表於 2015-8-27 11:10

係,跟卡NO做保養

物品名稱 --- ASUS GTX770-DC2OC-2GD5 (item 1)

$1100
ayasakitifa 發表於 2015-8-27 11:05

唔好意思更一更正,原來唔係OC版本,如果係唔要可以取消叫價

唔好意思更一更正,原來唔係OC版本,如果係唔要可以取消叫價
wing0805 發表於 2015-8-27 12:28

可以一戰 照去

可以一戰 照去
ayasakitifa 發表於 2015-8-27 12:45

好呀,多謝晒你

回覆 1# wing0805

請問師兄介意私保1-2天嗎?都係擔心保養問題.最多收到張卡我打去check check
上面唔知點解唔出字.

請問師兄介意私保1-2天嗎?都係擔心保養問題.最多收到張卡我打去check check
上面唔知點解唔出字. ...
totao1984 發表於 2015-8-30 21:38

放心,其實兩張卡都有保養,下面果張只係早1-2個月買,所以唔太記得,我轉頭得閒打去問問,所以有問題代理實整