[多項種類] **充滿誠意**充電器及其他電子產品出售!(end date:17/9)

因為之前幾次都有唔少嘢賣唔出。。。
所以今次重新為所有要出售嘅物品拍照,加上圖片文字說明。
希望各位CHing見到我咁有誠意,就幫手買幾件啦!

————————————————

以下所有贈品無私保。
所有充電器(ORICO有行保,無私保)/加錢換購的物品(懶人支架除外)私保三日。

item 1:
物品名稱 ---mophie 2A充電器
數量 ---1
即食價 ---25
貨品的工作性能及包含的配件 ---USB 5V 2A輸出,香港標準插頭。附送快速充電Micro USB短線一條。外觀幾乎全新,僅用過一次。100% work。

item 2:
物品名稱 ---momax 1A充電器
數量 ---1
即食價 ---15
貨品的工作性能及包含的配件 ---購買電話贈品。USB 5V 1A輸出,香港標準插頭,符合安全規格。附送綠色短Micro USB扁線一條。外觀全新,未用過。100% work。

item 3:
物品名稱 ---日本softbank 1A充電器
數量 ---1
即食價 ---20
貨品的工作性能及包含的配件 ---USB 5V 1A輸出,有線損補償,日本/中國標準兩扁腳插頭。外觀品質優秀,插頭可以用幾個角度插入插座。附送灰色短Micro USB充電扁線一條。外觀幾乎全新,僅用過一次。100% work。

item 4:
物品名稱 ---海陸通 萬能充連1A USB輸出充電器
數量 ---1
即食價 ---25
貨品的工作性能及包含的配件 ---USB 5V 1A雙輸出,可以充幾乎所有手機鋰電池,中國標準兩扁腳插頭。附送海陸通原裝Micro USB充電線及四合一充電線一條。外觀幾乎全新,僅用過幾次。100% work。

item 5:
物品名稱 ---ORICO DCE-4U充電器(已售)
數量 ---1
即食價 ---70
貨品的工作性能及包含的配件 ---四個USB輸出(總共6.2A),附帶一條跟機英規三腳插頭8字電源線及一條一拖四充電線。香港行貨,14年9月購買,有單有盒,有兩年原廠保養。外觀有不明顯使用痕跡,介意者勿投。100% work。

睇啱上面嘅物品?不如加多幾蚊買埋下面嘅超值電子產品啦!

購買以上任何一件物品+5蚊可以換購一把USB風扇!
a及b有開關,c無開關。

購買以上任何一件物品+20蚊可以換購一個懶人手機支架(e)!
購買以上任何一件物品+10蚊可以換購一條Lightning USB線(f)!
↑代用Lightning to USB2.0充電/數據線,1米,iOS 7可用。

交收詳情 --- 星期六到星期日:6pm前,星期一至五:4:30pm-6pm,深水埗MTR交收。
                       其他地方MTR交收+10蚊。星期六到星期日:6pm前,星期一至五:5pm-6pm。

**
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 1 #hk133
平日放工時間得唔得?

via Nexus 5 Red

回復 hk133
平日放工時間得唔得?

brian1024 發表於 2015-9-12 16:13

6pm之後就唔得。如果星期六/日無時間,可以星期一至五4:30pm-6pm交收。

星期1-5 葵興MTR閘口OFFICE HOUR (9至6可就你), OK嗎?

星期1-5 葵興MTR閘口OFFICE HOUR (9至6可就你), OK嗎?
JKC710 發表於 2015-9-12 16:59

其他地方MTR交收+10蚊。
    可以星期一至五 5pm-6pm交收。
    如無問題請eat。

回復 5 #hk133

item5 食

回復 hk133

item5 食

brian1024 發表於 2015-9-12 17:11

please check pm, thanks.

其他地方MTR交收+10蚊。
    可以星期一至五 5pm-6pm交收。
    如無問題請eat。 ...
hk133 發表於 2015-9-12 17:02

咁如果星期一至五SSP 7點前OK嗎?
我都係睇中ITEM 1廿五蚊, 其他MTR要+$10就唔抵.

咁如果星期一至五SSP 7點前OK嗎?
我都係睇中ITEM 1廿五蚊, 其他MTR要+$10就唔抵. ...
JKC710 發表於 2015-9-12 22:07

sorry,遲過6pm就唔得。

sorry,遲過6pm就唔得。
hk133 發表於 2015-9-12 22:49

咁無辦法LU, 我見你SUBJECT話充滿誠意就諗住支持下