[已完成] $50 台灣 4 天電話卡 End@ 22/9

張卡全新未開通, 只拆過包裝
SSP原價買$80, 有效期到 31/12/2015
EAT @ $50包平郵

HSBC 或中銀戶口過數
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

上網ok嗎?

上網ok嗎?
big_nature 發表於 2015-9-17 19:06

yes, 這是上網卡來的
4 天無限 data 上網

遲左!

sonex 發表於 2015-9-18 08:34

THANKS.

遲左!
big_nature 發表於 2015-9-18 09:04

有人食左先講.
台灣所有國際線入境都有櫃枱, 全台最大既中華電信, 300台幣3g任上5日仲有50蚊通話費.
今年仲加強4g覆蓋, 500台幣, 5日4g任上, 仲有300通話費. 買左一次, 下次去增值就用得.
請注意, 台灣及日本的3g 4g制式同香港互通, 不限速, 覆蓋廣, 係真正3g 4g, 不是香港的限速假貨.

http://stoneip.info/2015/06/14/% ... orld/all-about-asia

http://blog.ulifestyle.com.hk/travel_blogger/shecky/?p=39546

有人食左先講.
台灣所有國際線入境都有櫃枱, 全台最大既中華電信, 300台幣3g任上5日仲有50蚊通話費.
今年 ...
用尸名 發表於 2015-9-18 14:52

Sorry, 我真係唔知, 如果你早 d 講我都唔買
我自己都仲有左 7日卡買左來用....

回覆 7# 用尸名

主要怕登記護照而已!

Sorry, 我真係唔知, 如果你早 d 講我都唔買
我自己都仲有左 7日卡買左來用.... ...
sophinic 發表於 2015-9-18 15:36

其實google 下就得, 己經平左好多年, 呢幾年台灣租wifi蛋講梗一日唔駛HK$20
如果有舊咭, 增值用最抵, 5日計再平一百幾十台幣

人地大公司登記護照有乜問題? 你搭飛機都要俾人登記啦.
如果買有通話費既電話, 日本仲嚴, 要問好多資料, 查埋你份正職, 所以去日本買既咭通常係淨上網冇通話費.
人地國家都要保障自己保障你, 有非法份子係度做野, 至少都證明其他人清白.