[手機及配件] Vega A860s 白色 end 23-10-2015

Vega A860s 白色 英/韓 4.14 ROM END 23-10-2015
有盒 x 1, 原裝電 X 2, 原裝充電盒 X 1, 原裝耳機 X 1, 新保護貼 X 2, usb 線, 沒有usb 牛. (如有需要, 可找副廠給你).

操作正常, 有使用痕跡.

屯門/葵芳/荃灣/太子交收.
中標者請在24小時內聯絡, 否則取消資格, 謝謝.

start : HKD450
each : HK10
eat : HKD550
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問係咩ROM?stock?custom?有無任何問題?

via HKEPC Reader for Android

stock rom, 100%work,

有花和崩嗎?

請問有無用套?有套跟嗎?另外,stock rom 最新去到幾多?有無custom rom 可刷?而家有冇用緊玻璃貼/其他貼?

平時有用套, 唔怕舊可跟埋.
STOCK ROM 係4.14.
不刷COUSTOM ROM, 因為都係國產修改的, 怕不穩定.
可用MORE LOCALE轉中文, 繁簡中文都可讀可寫.

補多些相, 4 角冇崩.
機身右下邊位, 同開關制位有小琅痕, 非撞擊形成.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

補多些相, 4 角冇崩.
機身右下邊位, 同開關制位有小琅痕, 非撞擊形成.
user369 發表於 2015-10-21 10:19
什麼是小琅痕?
原本用咩套?可以影張相睇嗎?另外,有無維修過?

平時有用套, 唔怕舊可跟埋.
STOCK ROM 係4.14.
不刷COUSTOM ROM, 因為都係國產修改的, 怕不穩定.
可用MORE ...
user369 發表於 2015-10-21 10:04

師兄點解唔上442?見你張相應該行緊442!另外,而家有冇貼緊玻璃貼或其他貼?

另外,尼部機收到香港1800同2600 的lte 嗎?