[手機及配件] 太陽台機 GALAXY Note3 LTE 白色16GB大量配件(end2015-10-23)

台機已過保  開機制有少少問題(無左彈性)  但100%用到 配件全齊(齊到連你都唔敢信) 一出機有用套及玻璃貼 機身有一定既花痕 大部份花痕都係用金屬套做成 得一條小小凹痕係落地做成 送埋16GB卡 現時已經沒有使用入左盒保存 連出廠時機身貼紙都有 問你死未!!

即食價:HK$ 1700/全套
底價:(等同最低出售價) HK$ 1000
每口叫價:HK$ 20
西鐵線交收  中BIT者留電話
即場試所有功能 你試到滿足先買 沒私保
配件:立即睇圖 買配件都用左成千蚊

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

太陽台機 GALAXY Note3 LTE 白色16GB
台機已過保  開機制有少少問題(無左彈性)  

只出一千元, 23號交收, 通知我.

開關制可正常使用?Cap screen會唔會有問題

開關制可正常使用?Cap screen會唔會有問題
lok9a 發表於 2015-10-21 15:18

呢兩樣功能都無問題 開關到機 /CAP到圖

只出一千元, 23號交收,  ...
uv43 發表於 2015-10-21 12:49

ching,你算唔算出左價?

好豪邁收機佬style

via HKEPC Reader for Android

check下係咪n9005?

出價型到核爆,只出一千元,
咁其他人想出$1020 又得唔得呢?

附帶交收條款的出價無效

check下係咪n9005?
4371 發表於 2015-10-22 00:02

我係用開4G上網。應用係lte 型號