[手機及配件] 【全新-劈價!】Asus 華碩 ZenPower 2.4A 高速電池(金色) [end 30/10]

【全新】 Asus 華碩 ZenPower 2.4A 高速 流動電池(金色) [end 30/10]

全新,只曾開盒檢查,包一條 usb 快充線,2.4A / 5V output,9600mah
大埔火車站交收

街價: 約 $170

start: $ 100.....特價 $90 起.....最後特價 $80 起
bid  : $ 10
eat  : $125

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Push~~~~~

請問有冇跟 保護套?  

請問有冇跟 保護套?
gec 發表於 2015-10-27 22:51

這不是中國的小米電池、是台灣的華碩 Asus 產品,據我所知佢地無出該類配件

回覆 4# dearkaki

http://store.asus.com/tw/item/201503AM030000172/A21300

原廠有出, 只係無係HK賣

回覆  dearkaki

原廠有出, 只係無係HK賣
moslwc 發表於 2015-10-27 23:11

係播!........ 我無呢個套呀

補充:香港華碩貨

請問買左幾耐 有冇單

via HKEPC Reader for Android

請問買左幾耐 有冇單

q00oman 發表於 2015-10-28 17:03

沒有單了,大約六、七月入手。

師兄 港版是9600? 不是10050嗎?

師兄 港版是9600? 不是10050嗎?

q00oman 發表於 2015-10-28 18:17

我幾肯定係香港行貨,因為係華碩香港直接給我的.....