[內置插卡] Intel PRO 1000 PT Dual Port Server Network Adapter [2/11]

1) Intel PRO 1000 PT Dual Port Server Network Adapter
- 100% Work 連Low Profile鐵片 & 長鐵片
- 3日私保

Start : HK$130
Each : HK$20
Eat : HK$190
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

唔見有寫價錢?

1) Intel PRO 1000 PT Dual Port Server Network Adapter
- 100% Work 連Low Profile鐵片
- 3日私保

Sta ...
clbbhk 發表於 2015-10-28 23:17

會有長鐵片跟嗎?另外你的短鐵片是原裝Intel的嗎?

會有長鐵片跟嗎?另外你的短鐵片是原裝Intel的嗎?
waler 發表於 30-10-2015 18:56

係Intel 原裝,長鐵片

係Intel 原裝,長鐵片
clbbhk 發表於 2015-10-30 21:58

長鐵片是原裝? 短鐵片是原裝? 兩片都是原裝?
可以用這角度影嗎?

可以用這角度影嗎?
waler 發表於 30-10-2015 22:40

長鐵片是原裝? 短鐵片是原裝? < Yes
呢個角度有咩特別...?

可以用這角度影嗎?
waler 發表於 30-10-2015 22:40

For you

唔知影唔影到你想睇噈野...不過盡左力影....

唔見有寫價錢?
blyesky_deco1 發表於 30-10-2015 00:56

有啊~係圖下面