[記憶體] 全新 Corsair Vengeance Pro DDR3 2400 16GB kit [7-Nov]

Item 1:
Corsair Vengeance Pro DDR3 2400 16GB kit (8GB x 2)
銀色散熱, 全新未開, 美國水貨, 終身保固, 請自行聯絡Corsair RMA.
跟刪去個人資料之copy單.
底價: $700; $10/bid; 即食價: $750

Item 2:
Corsair Vengeance Pro DDR3 2400 16GB kit (8GB x 2)
銀色散熱, 全新未開, 美國水貨, 終身保固, 請自行聯絡Corsair RMA.
跟刪去個人資料之copy單.
底價: $700; $10/bid; 即食價: $750

Item 1 & 2 私保2天, 不包人為.
不接受最後2小時方開始出價者,即食除外

灣仔至油塘地鐵站交收.
交收時間:
灣仔站: 星期一至五13:15-14:00 或 18:35後
灣仔至油塘站: 星期一至五一般約19:15後
油塘站: 星期六、日或假日一般全日.
其他地點、時間, 可以先提出, 夾到的我會回覆.

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

item 1,2 全eat 有冇優惠?
另外星期6 大概下午6-7點 上水到大學站trade 可以不?

謝謝!

有興趣, 但唔係好熟
咩係Corsair RMA? 水貨都可以換番貨如果壞左?

回覆 2# bereavement

Item 1 + 2 Eat = $1,480.
星期六下午6-7點唔得.
今個星期日下午7點左右大學站就可能得.

回覆 3# bbqaaq

可以直接聯絡Corsair換貨, 寄去指定地址.

Push...

Push...

師兄您好,請問黄大仙交收得嗎?

回覆 8# yhcheng28

請問咩時間?

時間就你,但今晚我唔得。