[手機及配件] LG G4 港行雙卡H818N (橙色) (end:7/11/2015)

Item 1) LG G4 港行雙卡H818N (橙色) (end:7/11/2015)

a. 物品名稱 --- LG G4 港行雙卡H818N (橙色)
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $3000
d. 底價(等同最低出售價) --- $2800
e. 每口叫價 --- $20
f. 保養期 --- 1年行保,由購買日計(15年9月1日購買)
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 部機15年9月1日買入自用,早2個日換左V10,機99% new(Mon無花,機身無花,皮後蓋無花,玻璃貼有小花,但唔明顯)100% work,跟機2原廠電,坐充,Quadbeat 3耳機(100% new),充電器(100% new),USB線(100% new),原廠金色後蓋(100% new)及圖中另外3個機套。

h. 交收方式/地點 /期限 --- 港鐵站:港島線CWB / WC (10:00-13:30 only) or 海怡半島 (18:00-23:00) or 我放假 o個日港島線CWB / WC (12:00-22:00)

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

師兄, 仲有冇近一點九龍地點選擇

回復 2 #lcwing

如果可以中午1點半前交收,旺角我都可以趕得切返工。

via HKEPC Reader for Android

即食

backup eat

Backup backup eat

吃 交收時間地點就你

回復 7 #norai

樓上已經有師兄食左,唔好意思

機已交收,麻煩其它師兄唔好PM我,唔該晒。