[手機及配件] 減價重post 90%新 LG G3 Dual D858HK 32G ROM (End 21-Nov-15)

a. 物品名稱 --- LG G3 港行雙卡D858HK (黑色)
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $1700
f. 保養期 --- 剛剛11月頭過左保養
g. 貨品的工作性能及包含的配件 - 新淨, 購自中移動, 有盒, 配件全新無用過, 沒有智能皮套, 已貼玻璃貼, 連原裝電及代用電一舊, 韓國Goospery底殼及2張全新mon貼(非玻璃貼)
注意: 機頂紅外線及機底mic位置有非人為裂痕(不是趺破) 請看圖白圈....
機件完全正常無問題!!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

可以用到內地中移4g嗎?

via HKEPC Reader for Android

從網上搵既資料話係用到的,但我自已無試過,你可以再搵搵資料, thanks!
可以用到內地中移4g嗎?

via HKEPC Reader for Android
rebmup 發表於 2015-11-18 04:26

Ching.你個裂好似有得免費換個新MON喎..
換左就唔會出現你而家呢個問題...

不過我唔記得過左保有冇得免費換.

從網上搵既資料話係用到的,但我自已無試過,你可以再搵搵資料, thanks!
...
keeglor 發表於 2015-11-18 08:36

請問dual sim 是否雙卡雙待?另外,是用那一種sim card ?

請問dual sim 是否雙卡雙待?另外,是用那一種sim card ?
rebmup 發表於 2015-11-18 16:20

是雙卡雙待, MicroSim

Ching.你個裂好似有得免費換個新MON喎..
換左就唔會出現你而家呢個問題...

不過我唔記得過左保有冇得免費 ...
kng2003 發表於 2015-11-18 11:36

唔該哂, 我check下先