[手提電腦] [$500起BID] IBM ThinkPad X60 12.1" 超輕薄手提電腦 Notebook (11/21)

現售 IBM ThinkPad X60 (型號:1706),外表雖然殘舊,但功能100%正常。跟火牛、電源線。
規格:Intel Core Duo T2300、2GB RAM、60GB Harddrive、12.1" XGA Monitor
已安裝:Windows 7 繁中、Office 2007 繁中

其他:
- mon無光點死點
- hdd做晒 full wipe & full scan,0% bad sector (full wipe 係為左保護私隱,入面會無左recovery partition。你可以用USB手指/光碟機裝新OS)
- 電池full charge用到一個鐘鬆
- 唔見左小紅帽 (即Trackpoint粒紅色野),可以上高登/淘寶買番,幾蚊雞有交易 (淘寶keyword: thinkpad 小紅帽)

START $500、每BID $20 或其倍數

------------------------------------------------------------------------------

最好牛頭角/第一城/調景嶺港鐵站交收,要係其他站交收請先問清楚。

Push~~

Push~~

錯區.....

錯區.....
戀人未滿 發表於 2015-11-18 13:13

點解錯區?

回覆 4# 戀人未滿
錯乜哩吓?
手提電腦嚟喎.....

回覆 1# iGamers.org

想問圖四,散熱位後蓋是否離殼,PCMCIA位是否破損?
除此之外有沒有其他地方破損?
外表殘舊我理解,我想知部機有冇跌撞過
謝謝

回覆  iGamers.org

想問圖四,散熱位後蓋是否離殼,PCMCIA位是否破損?
除此之外有沒有其他地方破損?
外 ...
TH30 發表於 2015-11-19 20:05

無離殼,係後面塊膠片爆了一小塊

PCMCIA位一樣係膠片爆了一小塊,我無試 pcmcia 功能,因為我已經無晒呢D卡。。 (以前有 pcmcia cf reader,不過已經係N年前既事)

> 除此之外有沒有其他地方破損?
no,其他地方都只係花

> 外表殘舊我理解,我想知部機有冇跌撞過
跌就無跌過,撞一定撞過,thinkpad勝在襟用 而且最有可能撞壞既HDD我已經做左full scan
你有concern的話,我可以交收前提供地方你詳細試機 (牛頭角站附近)

bid $500~
thanks