[音響類] ONKYO DAC-HA200(B) 日本水貨 [28 - NOV - 2015]

a. 物品名稱 --- ONKYO DAC-HA200(B) 日本水貨
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $1,300
d. 底價(等同最低出售價) --- $1,000
e. 每口叫價 --- $50
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% 只開箱試用一次  原裝 齊配件
h. 交收方式/地點 /期限 --- 佐敦至太子,將軍澳線各站 星期一至四 7點後,如有需要可個別約

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問有無日本買既單?

唔可以兩面一齊放哦
hui20299 發表於 2015-11-23 13:03

多謝師兄提點~已取消

請問有無日本買既單?
hyperbola 發表於 2015-11-23 15:24

有~今年7月購入~用代運到香港的~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

師兄有無試過用android digital 接ha200?  網上有說會變成電話對DAC充電問題。

師兄有無試過用android digital 接ha200?  網上有說會變成電話對DAC充電問題。
hyperbola 發表於 2015-11-23 15:42

我用SONY Z3 Tablet 試機~唔覺佢有差電~反而要裝返ONKYO 既APP就真~

USB 插PC 就會好似會充電~ 我試過聲開機正常就收返埋了

系日本果邊有幾耐保?

回覆 7# swb301

Thanks

回覆 8# hui20299

由shipment date 開始計1年, 即2015年7月8日起計

https://www.amazon.co.jp/gp/swit ... ;ref_=hp_switchlang