[手機及配件] Samsung GALAXY Note 4 , HTC Desire 620 (2 - 12 - 2015)

1.) Samsung GALAXY Note 4
     香港行貨 , Full Set , 齊嘢 , 有單 , 9成新 , 有保養 , 100% work !
     32GB 黑色
     投得者 會送多兩個保護套 ( 看圖 )
     新機買回來時已貼玻璃 Mon 貼
     因衛生問題不包耳機
     因換了新機 , 已收起冇用 2 - 3 個月
     購買日期 : 2014 - 12 - 17

Start : 2000
      Bid : 40
      Eat : N/A

2.) HTC Desire 620 dual sim D620u
     香港行貨 , Full Set , 齊嘢 , 有單 , 85%新 , 有保養 , 100% work !
     新機買回來時已貼 Mon 貼
     因衛生問題不包耳機
     此機已收起冇用 2 個月
     購買日期 : 2015 - 5 - 22
     因單有個人資料 , 所以會再影印一張俾投得者

Start : 400
      Bid : 40
      Eat : N/A

P.S : 拍賣完成後 , 會在 12 月 3 或 4 號 , 下午 12:30 左右 , 在 紅磡 黃埔花園 附近交收
        或
        12 月 3 或 4 號 , 晚上 10 點左右 , 在調景嶺 MTR 交收
        其他時間都在工作 , 所以可能要就一就
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

1.) Samsung GALAXY Note 4

$2000

樓主,你2號晚才完,
甘只能3號交收?
如果不能3號交收,
可以幾時呢?

回覆 3# Mrcheng

Sorry 係 3 或 4 號 , 已修正
thanks

回覆  Mrcheng

Sorry 係 3 或 4 號 , 已修正
thanks
F3lixChan 發表於 2015-11-28 00:41

請問note4 係32g?
有正本單嗎?

請問note4 係32g?
有正本單嗎?
Mrcheng 發表於 2015-11-28 00:44

係 32GB , 香港行貨係得 32GB
Note 4 張單係正本單 , 係得 HTC 因有個人資料先要影印

Samsung GALAXY Note 4邊間公司買?
32G好似得單卡?

Samsung GALAXY Note 4邊間公司買?
32G好似得單卡?
student01 發表於 2015-11-28 07:44

SUPER KING AV CENTRE
呢部係 32GB 單卡

HTC Desire 620可其他地方交收嗎?有崩有凹嗎?

HTC Desire 620可其他地方交收嗎?有崩有凹嗎?
硬件佬 發表於 2015-11-28 09:30

要睇下邊度 , 因近排比較忙 , 如果 OK 可以就一就
HTC 冇崩冇凹 , 係個底殼有少少正常使用後嘅漬