[手機及配件] LGL22 End 06-DEC-2015

8成新LGL22 湖水藍色,0死0光,四邊及底殼沒有明顯花痕
日版4.4.2 20d firmware,沒有root
用開中移動及3,3G/4G全正常,其他台沒試過

底價 --- $400
每口叫價 --- $20
即食價 --- 不設
交收方式/地點 /期限 --- 鰂魚涌站,星期一至五晚上18:00~19:30交收。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

$400........

原來我打錯咗,我係用開中移動同CSL,唔係中移動同3

請問是否內置電??

內置電池,可插SD card,防水
本身新機都之有headphone,沒有叉電和USB線,但因為個headphone用過,所以唔跟

請問是否內置電??
竣竣爸 發表於 2015-12-1 16:24

請問機面有冇貼保護貼,?
有沒有機殼或保護貼跟?
有沒有私保?  thx.

一直都沒有用機套,所以冇套跟。張玻璃貼前派裂咗,之後想買都買唔返玻璃貼,所以都冇用咗保護貼幾個月了。
可私保三日,但不保其他台用唔到這個問題

請問機面有冇貼保護貼,?
有沒有機殼或保護貼跟?
有沒有私保?  thx.
hello088 發表於 2015-12-1 21:34

$420.............

8成新LGL22 湖水藍色,0死0光,四邊及底殼沒有明顯花痕
日版4.4.2 20d firmware,沒有root
用開中移動及 CSL,3G/4G全正常,其他台沒試過

底價 --- $400
每口叫價 --- $20
即食價 --- 不設
交收方式/地點 /期限 --- 鰂魚涌站,星期一至五晚上18:00~19:30交收。
kc2wong 發表於 1/12/2015 00:16

日版的 Firmware,那麼是日文顯示嗎?有沒有繁體中文顯示及繁體中文手寫輸入?

有沒有繁體中文顯示 ==> 有,繁簡中英都有
繁體中文手寫輸入 ==> 輸入法要自記install

日版的 Firmware,那麼是日文顯示嗎?有沒有繁體中文顯示及繁體中文手寫輸入? ...
Jamesbond007 發表於 2015-12-2 18:09