[中央處理器] [賣]Intel i5 6500 CPU box (12-12-2015 End)

[賣]Intel i5 6500 CPU box (12-12-2015 End)

Item 1: Intel i5 6500 CPU
a. 物品名稱 --- Intel i5 6500 CPU
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $1380
d. 底價(等同最低出售價) --- $1200
e. 每口叫價 --- $30
f. 保養期 --- 香港代理3年保養(至2018-10月).有本單,於2015年10月在正都買入,由於有保,所以不會提供私保
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100%無壞, 使用中, Box Set,全齊, unused heatsink
h. 交收方式/地點 /期限 --- 放工時間或星期六日, 深水埗交收

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

$1200 first.

我改去第2區問~

請問呢粒U 值錢在那?
胭脂 發表於 2015-12-7 22:46

小心呀ching

13.貨品價錢乃賣家個人決定,嚴禁壓價及妨礙他人買賣的回應.

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

我真心係想知呢粒U既價值?絕無其他用意~

是否超頻可以超到好勁,小弟電腦資識淺薄~想學多D野姐~ ...
胭脂 發表於 2015-12-7 22:50

http://ark.intel.com/products/88 ... ache-up-to-3_60-GHz

唔知可以點答,只可以話人人選擇不同

used heatsink 是intel 原裝Heatsink嗎 ?
另外, 可否提供正單??

used heatsink 是intel 原裝Heatsink嗎 ?
另外, 可否提供正單??
HDMAX 發表於 2015-12-7 22:59

是intel 原裝Heatsink
正單有其他野,所以不能提供, CPU 於正都買入

是intel 原裝Heatsink
正單有其他野,所以不能提供, CPU 於正都買入
EDO_2004 發表於 2015-12-7 23:01

剛剛一看, 可提供正單

回覆 5# 胭脂

師兄小心,溫馨提示,係交易區,散仔幫推同編輯都會扣分架。