[手機及配件] LG V10 港行雙卡H961N (米金色) (end:11/12/2015)

Item 1) LG V10 港行雙卡H961N (米金色) (end:11/12/2015)

a. 物品名稱 --- LG V10 港行雙卡H961N (米金色)
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $5000 (即食送埋張200GB micro sd)
d. 底價(等同最低出售價) --- $4500
e. 每口叫價 --- $20
f. 保養期 --- 1年行保,由購買日計(15年11月1日購買)
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 部機15年11月1日買入自用,機99% new(Mon無花,機身無花,後蓋無花,AT玻璃貼有小花,但唔明顯,相機金圈位有一點花痕,買機時已有,但我無留意到,返到屋企先見到 可參考下面相片)100% work,跟機2原廠電,坐充,Quadbeat 3耳機(100% new),充電器(100% new),USB線(100% new)及圖中另外2個機套。

h. 交收方式/地點 /期限 --- 港鐵站:港島線CWB / WC (10:00-13:30 only) or 海怡半島 (18:00-23:00) or 我放假 o個日港島線CWB / WC (12:00-22:00)

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

推一推

via HKEPC Reader for LG V10

部機買左1 個月, 點解咁快放? 是否有暗病?

回復 3 #winsel

機就無暗病,不過用落唔鐘意,想換其它機

推一推

回復 winsel

機就無暗病,不過用落唔鐘意,想換其它機

via HKEPC Reader for LG V10 ...
TWCACM 發表於 2015-12-10 01:00

還可以換什麼機? 這部已滿足所有願望...

還可以換什麼機? 這部已滿足所有願望...
jimmyctm 發表於 2015-12-11 08:04

對呀~而且仲係旗艦級呢!

回復 6 #jimmyctm

想換部7寸打到電話嘅平板

對張卡有興趣,會否拆開賣?

回復 jimmyctm

想換部7寸打到電話嘅平板  

TWCACM 發表於 2015-12-11 13:41

果然係一吋長,一吋強... 那麼華為吧...