[中央處理器] 賣一粒3960x 18/12end

1.25v 內包超4.5g穩定 無單 無盒 淨u一粒 運作中

1300起 每口50蚊

1800蚊eat

深水步交收

淘寶貨?淘寶都賣緊呢個週期但係Check埋SN話係OEM CPU無保養:silent:

有保同無保既分別

淨係1.25v 4.5G 穩定都值返

淨係1.25v 4.5G 穩定都值返
胭脂 發表於 2015-12-13 18:03

值唔值同有無保養係兩回事喎師兄:help:

值唔值同有無保養係兩回事喎師兄
CerveloK 發表於 2015-12-13 18:20

其實咁樣Intel 話有保算唔算有保?

其實咁樣Intel 話有保算唔算有保?
KoBe@Lakers 發表於 2015-12-13 23:02

要對埋PCB上面既ATPO Number先知粒U係唔係真正有保,我都係淘寶買左粒3960X但唔好超,上官網入埋ATPO話係OEM CPU,叫我搵返部電腦既生產商
見佢咁平咁好超仲要話有保先多口問句,點知話咁好超已經值返

要對埋PCB上面既ATPO Number先知粒U係唔係真正有保,我都係淘寶買左粒3960X但唔好超,上官網入埋ATPO話係O ...
CerveloK 發表於 2015-12-13 23:07

姐係原來就咁睇到佢出到個日子係唔夠?
好少咁做唔太清楚,請指教

姐係原來就咁睇到佢出到個日子係唔夠?
好少咁做唔太清楚,請指教 ...
KoBe@Lakers 發表於 2015-12-13 23:10

同一個週期唔止有一粒CPU,有時你直接搵週期(FPO)可能會搵到B CPU保至X年X日,但係你果粒明明係A CPU 保養完全唔同(OEM散裝/已過保).

要對埋PCB上面既ATPO Number先知粒U係唔係真正有保,我都係淘寶買左粒3960X但唔好超,上官網入埋ATPO話係O ...
CerveloK 發表於 2015-12-13 23:07

一般cpu 好難壞,全世界都知,保吾保對我黎講好閒,各人對事睇法吾同,百貨對百客