[多項種類] 電腦底板及CPU (End: 31-12-2015)

Item 1
A) AMD Sempron + Asrock K7S41GX +DDR 400 256M Ram
不知好壞,當壞賣

B) 數量 -- 1 Set (暫不考慮散賣)
C) 即食價 -- $50
D) 底價 -- $18
E)  每口叫價 --- $2或其倍數
F) 保養期 --- 無

Item 2

A) Intel Core2Duo 2.4Ghz (LGA775)+ Intel DG965RY MB +DDR2 Ram(Total: 3G)
丕知好壞,當壞賣

B) 數量 -- 1 Set (暫不考慮散賣)
C) 即食價 -- $60
D) 底價 -- $28
E)  每口叫價 --- $2或其倍數
F) 保養期 --- 無
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

如即食可以, 28或29號交收
之後中BID的要1月3號後交收, THANKS.

交收地點上環至上水港鐵站, 六點半後.

請問item 1既heatsink是鋁底的?知唔知把風扇仲用唔用到?

邊度交收???

邊度交收???
捷度 發表於 2015-12-27 09:40

可在上環站或東鐵線交收.

請問item 1既heatsink是鋁底的?知唔知把風扇仲用唔用到?
Ming929 發表於 2015-12-27 04:13

不知是否鋁底, 但是原裝風扇來的
你有興趣即食的話, 我可試試著機...

item2可唔可以試下入唔入到bios? 齊哂野, 插火牛就用得

Item 2 30

item2可唔可以試下入唔入到bios? 齊哂野, 插火牛就用得
abc888 發表於 2015-12-27 12:46

try my best ..

Item 1
A) AMD Sempron + Asrock K7S41GX +DDR 400 256M Ram
不知好壞,當壞賣

B) 數量 -- 1 Set (暫不考 ...
strongalex 發表於 2015-12-26 20:31

Item 2粒CPU係 E6600 還是 Q6600