[手機及配件] [減價] 100% 全新未開封紅米note3 高配版 (end 3/1)

買多咗一部
- 黑色,有保有單 (大6官網)
- 高配版 , 3GB ram / 32GB rom, 可以用play store (自己都買了用)
- 4000 mah 長氣電
- 双卡
- 指文解鎖

start $1400
bid $20
Eat $1500 $1450

eat 價送玻璃貼 + 透明殼

http://www.mi.com/note3/

12.買賣標題上必須清楚列出截止日期。以便版主置頂,開賣期最長為 5 日(出帖日+5日),會員不得自設截止時間。

12.買賣標題上必須清楚列出截止日期。以便版主置頂,開賣期最長為 5 日(出帖日+5日),會員不得自設截止時間 ...
gladnews88 發表於 2015-12-29 21:35

thank you. fixed

有銀白色嗎?是否跟正單?

有銀白色嗎?是否跟正單?
偉偉偉 發表於 2015-12-30 05:37

黑色,得一部,有正單
三色自己覺得黑色最靚. 銀白/金色邊位太"ling",好山寨 feel

回覆 5# BoredAtWork

我本身用緊note 1黑色,所以想搵部銀白唔想再用黑色

回覆  BoredAtWork

我本身用緊note 1黑色,所以想搵部銀白唔想再用黑色 ...
偉偉偉 發表於 2015-12-30 11:38

哈哈,no problem. 自己買到中意便可
明既,自己看過真機,我最後都入了黑色

Push up

請問 play store 係未要自己搞 ?

請問 play store 係未要自己搞 ?
lotus23 發表於 2015-12-31 13:32

可以幫你