[固態硬碟] [美亞水] SanDisk Extreme Pro SSD 480GB 1/8/2016 END

SanDisk Extreme PRO SSD 480GB, 10年國際保養, 有Amazon copy 單, 1隻
全新 但因運送時外盒有破損 打開過黎睇 SSD本體完美 從未接上電腦開機
Start $1250
$10 each
Eat $1350
交收方式/地點 /期限 ---葵興地鐵站交收
不接受完結前2小時 第一次落bid 食除外

Q&A
Q: 請問你會提供單給買家嗎?
A: 有Amazon copy 單

有單既意思緊係比買家
有一張跟shipping package 一齊黎既熱感紙材質單據

Q: 請問 SSD 本身係沒有任何破損嗎?
A: 全新 但因運送時外盒有破損 打開過黎睇 SSD本體完美 從未接上電腦開機

SSD本體( 即插口 外表 及label) 完美( 即目測 並無任何花痕 亦並無拆開過SSD外殼)

Q: 換句話說,個 SSD 係完全未用過的?
A: 全新 但因運送時外盒有破損 打開過黎睇 SSD本體完美 從未接上電腦開機

本物品所有插頭 包括SATA 及SATA Power connector 未接上過任何電子產品 即所有電腦 手提電腦 平版電腦等等

when was it bought?

when was it bought?
AhMingHK 發表於 2016-1-3 08:04
11月24 2015

(Sent from HKEPC iPhone app)

已打開封包!?

已打開封包!?
big_nature 發表於 2016-1-3 20:38

係呀 睇下有冇傷到 你可以用software 睇返用左幾耐 有用過未比返錢你囉

push

價已減

有Amazon copy 單
ROM 發表於 2016-1-3 00:37

請問你會提供單給買家嗎?

但因運送時外盒有破損 打開過黎睇

請問 SSD 本身係沒有任何破損嗎?

從未接上電腦開機

換句話說,個 SSD 係完全未用過的?
我唔想有任何誤會。
我相信你明白,拆盒和用過就唔算係新貨了。
我唔想發現用過後搞到又投訴又退錢。

Thanks

我唔 ...
BEpsilon 發表於 2016-1-5 18:32

我覺得都講得好清楚啦wor
有Amazon copy 單

有單既意思緊係比買家
有一張跟shipping package 一齊黎既熱感紙材質單據

全新 但因運送時外盒有破損 打開過黎睇 SSD本體完美 從未接上電腦開機

SSD本體( 即插口 外表 及label) 完美( 即目測 並無任何花痕 亦並無拆開過SSD外殼)

本物品所有插頭 包括SATA 及SATA Power connector 未接上過任何電子產品 即所有電腦 手提電腦 平版電腦等等

我覺得都講得好清楚啦wor
ROM 發表於 2016-1-5 23:07

正如我之前提到,我唔想有任何誤會。
唔少交易糾紛都係因為買家出價前沒有解決所有疑問,靠估/以為賣家的意思係點點點;
到見面交收才發現貨品情況同帖中內容有分別就太遲了。
希望你諒解。謝謝。