[電腦組合] Gigabyte EP45 UD3P, 連 CPU, 1G ECC RAM, 12 JAN 完

a. 物品名稱 --- 準系統
MB: Gigabyte EP45-UD3P
CPU: Intel Wolfdale E3200, 2.4Ghz
1G RAM: Samsung 512MB ECC DDR2 667 x 2

b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $200
d. 底價(等同最低出售價) --- $100
e. 每口叫價 --- $100 或其倍數
f. 保養期 --- 私保3日
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 已測試裝WINDOWS, MEMTEST 等
注意: 第一條PCIE 因裝拆卡時, 扣斷左 (SLOT 工作正常)

地點:荃灣 地鐵站 (非西鐵站)
2PM / 6PM A出口, 8:15PM 綠陽出口
七日內需完成
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

會唔會可以係其他mtr紅線站交收?

100.................

會唔會可以係其他mtr紅線站交收?
hkhorace 發表於 2016-1-10 09:38

SSP?

SSP?
P@$$W0RD 發表於 2016-1-10 16:16

如果 SSP, 晚上 8:45PM

請問d sata port同埋 ide port係唔係正常運作到?
有back panel plate嗎?
thanks

IDE, 唔好意思, 我手上無 IDE HDD
SATA, 我今晚逐個試
有BACK PANEL

請問d sata port同埋 ide port係唔係正常運作到?
有back panel plate嗎?
thanks
jellybowl 發表於 2016-1-10 16:57

8個 SATA 都用到, 請見圖
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

有背板嗎

有背板嗎
硬件佬 發表於 2016-1-11 18:58