[網絡產品] Tenda W150D ADSL MODEM , PS3 FPS鍵盤控制器(HORI) CPE無線網橋[END 16/01]

成功競投者,請於24小時內相約交收事宜並留電話作聯絡,並於5天內完成交易。否則本人有權轉與第2位成功競投者或第2位最高出價者交易。
交收方式 :
港鐵車站面交
(星期一至五 九龍灣站 18:00 [九龍灣朝10晚6時間另議])
(星期一至五 西灣河站 18:30)
(星期一至五 九龍灣-西灣河沿線車站 18:00-18:30)

Item 1
物品名稱 : Tenda W150D ADSL MODEM
即食價 : $60
保養期 : NIL (私保1日[交易日+1日])
工作性能 : 100%  用過一兩次 外觀新淨。
配件 : RJ11線*2 RJ45線*1 分離器*1 主機*1 2腳電源*1 說明書*1 設定光碟*1 (冇盒)
詳情 : 可用於PXXW ADSL上網之服務,自行設定VPI/VCI,或由其自行設定。
有後台登入,配兩腳火牛 9V 1A。
http://www.tendacn.com/uk/product/W150D.html
照片 :

Item 2
物品名稱 : HORI PS3 Tactical Assault Commander 3 (T.A.C.) for FPS Games (Black Version)        
即食價 : $120
工作性能 : 100%  用過幾次 外觀新淨。
配件 : 鍵盤*1 滑鼠*1 鼠墊*1 說明書*1 鍵盤貼紙*1 盒*1
詳情 : 可用於PS3 FPS遊戲 但不是全部遊戲岩用 私保不包遊戲不兼容
我之前是用來玩戰地風雲3的
照片 :

Item 3
物品名稱 :拓實 N828 300M CPE無線網橋
即食價 : $120
工作性能 : 100%  用過幾次 冇裝過出街。
配件 : 主體*1 RJ45線*2  2腳電源*1 扎帶*1 說明書*1 鐵圈*2 鏍絲*3
詳情 : 可當作強力WIFI天線 / WIFI AP POINT

Item 4
物品名稱 :山寨 300M 無線網橋
即食價 : $60
保養期 : NIL (私保兩日[交易日+2日])
工作性能 : 100%  用過幾次 冇裝過出街。
配件 : 主體*1 RJ45線*1  2腳電源*1 安裝工具(如圖示)
詳情 : 可當作強力WIFI天線 / WIFI AP POINT

請問ITEM 3. 4 係咪淘寶
係既可給LINK睇詳細資料

炮台山站算不算以下規定(如北角先得就諗諗先)
(星期一至五 九龍灣-西灣河沿線車站 18:00-18:30)

炮台山站算不算以下規定(如北角先得就諗諗先)
(星期一至五 九龍灣-西灣河沿線車站 18:00-18:30) ...
popo 發表於 2016-1-11 20:52

可以炮台山:adore:

Item 4
食 : $60

其實北角我都得:redface:睇睇日期或者我都就到:adore:

請問ITEM 3. 4 係咪淘寶
係既可給LINK睇詳細資料
poonpoon098 發表於 2016-1-11 20:00

淘寶的

Item 4
食 : $60

其實北角我都得睇睇日期或者我都就到 ...
popo 發表於 2016-1-11 22:00

唔好意思 我岩岩先發現打錯左300M 原來得150M 出價可以取消

更新

原來我眼花 睇錯盒 是300M的

唔好意思 我岩岩先發現打錯左300M 原來得150M 出價可以取消
HKPO 發表於 2016-1-11 22:07

OK!咁我再諗諗

更新

原來我眼花 睇錯盒 是300M的:hah ...
HKPO 發表於 2016-1-11 22:07

咁遮係點好亂

咁遮係點好亂
popo 發表於 2016-1-11 22:12

是300M的 我剛剛睇返D貨同其他野放埋一齊 以為係150 原來個盒係300
即ITEM 4係300M的  出價可照有效 唔好意思 搞到亂哂