[多項種類] 聯力 PC-8FIR Spider , Phobya 紅Wing, Antec H600 Pro, 20/01 End

Item 1)
極新 聯力 PC-8FIR Spider (只跟一把 Gentle Typhoon 1850r) ... 基本上冇咩花(只星期六/日交收)
Eat 600

Item 2a)
Phobya 紅Wing (Phobya Nano-G12 PWM) Silent 1500 RPM Red Led
Eat 100 80

Item 2b)
Phobya 紅Wing  (Phobya Nano-G12 PWM) Silent 1500 RPM Red Led
Eat 100 80

Item 3)
Antec Kuhler H600 Pro  ( 有保, 不設私保)
Eat 200

Item 4)
SCYTHE KOZUTI小槌
Eat 150

私保3日
交收地方: MTR 金鐘到荔景/東涌綫
交收時間: 星期一到五: 6:15-7:00, 星期六/日/假期可以約
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

減價

聯力 PC-8FIR配件螺絲齊嗎?那里交收? thanks

交收地點ok,配件螺絲齊嗎?

有冇機箱實物圖呀? thanks

有冇機箱實物圖呀? thanks
ongcar 發表於 2016-1-16 10:30

東涌綫 (荔景到東涌)
螺絲95%齊, 配件齊

Thanks let me think think sin

Ching, 頂部是否有2個USB 3.0藍色接口呀?

Ching, 頂部是否有2個USB 3.0藍色接口呀?
ongcar 發表於 2016-1-17 02:41

Ching, 我好有興趣你個箱,想问吓以下圖片中黄色圈的配件唔齊呀?thanks

另以下圖片中的配件有咩唔齊呀(螺絲唔齊ok)?thanks