[手機及配件] (((再減價))) Nokia Lumia930((End : 22/1/2016))

請看#2

a. 物品名稱 --- Nokia Lumia 930 Black
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $1250.00
d. 底價(等同最低出售價) --- $1250.00
e. 每口叫價 --- 沒有,只有即食
f. 保養期 --- 行保至2016年5月,私保交收後12小時,不包人為,100%工作正常!
g. 貨品的工作性能及包含的配件 ---99.9%新,舊年賣走1020換入,現再換950所以放售,但一直只放家中或出外當相機用,有單有盒齊配件,一切跟相片
h. 交收方式/地點 /期限 ---將軍澳港鐵線星期一至四傍晚約七時
i. 有一個flip cover + 一個套會送埋,若傍晚六時在新蒲崗mikiki交收優先

相片:
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

係邊間舖買入?

覆印同遮個人資料 , 係唔係做唔到保養?

係邊間舖買入?
qbearqbear 發表於 2016-1-17 11:50

M風

qbearqbear 發表於 2016-1-17 11:56

重有張跟機保用証寫有保至10.6.2016,ching 可明天打電話先問一問先

qbearqbear 發表於 2016-1-17 11:56

剛翻睇正單,沒有個人資料,正單會給買家,謝謝提醒

回覆 6# Eric29042004

要有nokia 保養貼先有保養

回覆  Eric29042004

要有nokia 保養貼先有保養
qbearqbear 發表於 2016-1-17 12:20

已有microsoft 保養貼,咁即係張單反而冇需要??

推一推

有單有盒有保全齊