[手機及配件] 三日快拍: iPhone 5S 32GB銀/ Asus Zenfone 2 Laser 5.5紅 [7/2/2016]

[i=s] 本帖最後由 mystaka 於 2016-2-6 23:59 編輯 [/i]

Item 1:
銀色 iPhone 5S 32GB
~取消~

Item 2:
ASUS Zenfone 2 Laser 雙卡雙待 5.5吋版
型號ZE550KL
全新未開, 直接經代理買的行貨, 有單, 保到下年2月.
跟以下補品 (全新未開):
- ZenFone 2 Laser 屏幕玻璃貼
- ZenFone 2 Laser 透明手機保護套
- ZenFone 2 Laser 智慧透視皮套 (黑色)
Min: $1150
Raise: $50
Buyout (Eat): $1250 送 全新未開 SP 牌32GB Micro SD 卡 (class 10 U1)

交收: 太子, 太和, 太古, 跑馬地(體育道至奕蔭街), 深水埗
其他地點投標前另議, 但恕不在旺角區交收.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

5S可否加圖?

5S可否加圖?
Kch616 發表於 2016-2-5 01:00

唔加喇, 啲崩花位好難影

Item 1:
銀色 iPhone 5S 32GB
八成新, 行貨過保, 邊有少花少崩, iOS 9.2.1
型號 MF356ZP/A
跟盒同牛, 唔跟 ...
mystaka 發表於 2016-2-5 00:01

請問 item1 何時購入和有無維修過呢?
有無保護貼和外套之類跟呢?
THX

請問 item1 何時購入和有無維修過呢?
有無保護貼和外套之類跟呢?
THX  ...
Tom 發表於 2016-2-5 22:54

回覆 4# Tom

無整過,睇型號便知,歡迎當場check
跟兩個套,其中一個是capdase透明套
再送xtremeguard 防刮螢幕保護貼

ASUS Zenfone 2 Laser 甚麼顏色?

無事了,看漏了紅字

iPhone收回, 放街都唔止呢個價~