[手機及配件] Item 1A1B收回自用,please del10/2 end

Item1A1B U607A 白色.
港行一年保,跟多國旅行頭
100% new
1A Eat at$188
1B Eat at $188
全食1A1B加埋-50
item2:99% new topcon 24' lcd mon
model:Divine 24A
香港行貨三年保上門
零光點零死點,度完位唔啱已經收返入盒唔好意思
HDMI x2,DVI X1,VGA X1,ADS PANEL,1920x1080
brought at 6/2/2016,not fit my desk,so need sell
ref street price:$1099
$1028 eat now. full  package

屯門今日交收-50

add new mon.

落地不足6小時,更加談不上用左幾耐Orz

午夜一推

Topcon Mon 有無相 同 spec 睇 下 同 保養如何?
有無 死 / 光 點 ?  
上網搵唔到呢個 mon 資料 .
天水圍交收有無得平 $20 ?
Thx !

Topcon Mon 有無相 同 spec 睇 下 同 保養如何?
有無 死 / 光 點 ?  
上網搵唔到呢個 mon 資料 .
天水 ...
andrewyl 發表於 2016-2-7 10:43

香港行貨三年保上門
零光點零死點,度完位唔啱已經收返入盒唔好意思
HDMI x2,DVI X1,VGA X1,ADS PANEL,1920x1080

薄邊

item2:99% new topcon 24' lcd mon
model:Divine 24A
香港行貨三年保上門
零光點零死點,度完位唔啱已經收 ...
heylisten 發表於 2016-2-7 17:03

你eat mon,屯門-50,right?

Item 2已交收,pls close post