[電腦組合] i5 3470 32G Ram 主機 2 部, intel PT Dual Port Lan card [17-Feb]

ITEM 1
CPU :  Intel i5 3470 CPU
Ram :  Adata DDR3 1600 8GB x4
MB  :  Gigatybe H77M-D3H
CASE:  Cooler Master Mini 210 MATX 機箱連原裝火牛

a. 數量        :  2 (1A , 1B)
b. 底價        :  $2200 每部
c. 即食價     :  $2300 每部
d. 每口叫價:  $100 或 其倍數
e. 保養期    : 私保七天
f. 貨品的工作性能及包含的配件:  100% work 加隻harddisk 就用得 , 無盒保單( 盡量搵, 有就你好彩)
g. 交收方式/地點 /期限 :  九龍區地鐵站 / 東鐵線交收 / 沙田大圍 (其他地方再洽)
******** 其中一部(最後賣出嗰部[img][/img])少左2條PCI 擋板, 可-$10    *******

Item 2
a. 物品名稱 :  Intel PT Dual Port Lan card
b. 數量        :  2 (2A, 2B)
c. 即食價     :  $200 每張
d. 保養期    : 私保七天
e. 貨品的工作性能及包含的配件:  100% work 連low profile 擋板 , 沒單
f. 交收方式/地點 /期限 :  九龍區地鐵站 / 東鐵線交收 / 沙田大圍 (其他地方再洽)

\

thanks

全食(1A + 1B +2A +2B)優先 : Total $4600
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ITEM 1
CPU :  Intel i5 3470 CPU
Ram :  Adata DDR3 1600 8GB x4
MB  :  Gigatybe H77M-D3H
CASE:  Cooler ...
yip_kc 發表於 2016-2-12 17:51

All Eat 有冇優先?
會唔會有Item for all eat ?

All Eat 有冇優先?
會唔會有Item for all eat ?
pandahk 發表於 2016-2-12 23:31

謝回覆,已新增你的要求

謝回覆,已新增你的要求
yip_kc 發表於 2016-2-13 00:03

Thanks, 馬鐵線交收 ok?

謝回覆,已新增你的要求
yip_kc 發表於 2016-2-13 00:03

火牛用左幾耐?  多唔多塵?

Thanks, 馬鐵線交收 ok?
pandahk 發表於 2016-2-13 04:26

可以 , 如果馬鞍山/恒安仲好

火牛用左幾耐?  多唔多塵?
pandahk 發表於 2016-2-13 04:28

買就應該過三年,但係好少用
塵可以話無乜,你睇返上面D 相,我連機都無清就影
可以見到都無乜塵

呢2部機我用黎做LAB 用, 唔係成日開住

買就應該過三年,但係好少用
塵可以話無乜,你睇返上面D 相,我連機都無清就影
可以見到都無乜塵

呢2 ...
yip_kc 發表於 2016-2-13 14:11

塊板Support VT-D 嗎?  Thanks

塊板Support VT-D 嗎?  Thanks
pandahk 發表於 2016-2-13 17:25

bios 有呢個setting 但係我無試過

如果無人全食, 我對Cooler Master Mini 210 MATX 箱有興趣,會否分開出售?