風鈴 及 PSP 火牛 25/3/2016

a. 物品名稱 --- ITEM 1 風鈴一個
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $40
d. 底價(等同最低出售價) --- 20
e. 每口叫價 --- 1 或其倍數
f. 保養期 --- 冇
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 購自台灣, 買左返黎一路都冇掛過, 不過擺左幾年
h. 交收方式/地點 /期限 --- 3月29號 (因為我放大假) 之後既工作天, 放工時間荃灣線地鐵站

a. 物品名稱 --- ITEM 2 PSP 充電器一個
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $10
d. 底價(等同最低出售價) --- 5
e. 每口叫價 --- 1 或其倍數
f. 保養期 --- 冇
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 手上冇PSP , 冇得證實有冇壞, 當佢壞咁賣
h. 交收方式/地點 /期限 --- 3月29號 (因為我放大假) 之後既工作天, 放工時間荃灣線地鐵站
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ITEM 2
$5

ITEM 2 PSP 充電器一個
食 --- $10
3月29號 lunch time交收

ITEM 2 PSP 充電器一個
食 --- $10
3月29號 lunch time交收
angelche 發表於 2016-3-20 12:28

lunch time 時間唔得. 6:00 九龍站收工.
我而家視你呢個出價無效.

你收工時間可以的話就再 EAT 多一次. (EAT 回應好似唔可以帶任何問題)

lunch t ...
on9kim 發表於 2016-3-20 14:31

我嘅唔系问题,系交收安排. 似乎你唔可以視我個出價無效.
3月29號放大假不在香港?
如果在香港,可以边个时间交收?

我嘅唔系问题,系交收安排. 似乎你唔可以視我個出價無效.
3月29號放大假不在香港?
如果在香港,可以边个 ...
angelche 發表於 2016-3-20 14:39

我 6:00PM 九龍站附近收工, 住葵興
如果你 OK 你就 EAT 多次, 免其他人誤會啦

我再講清楚D
我要 3月29 日先至開始返工 (而家放緊大假)

我 6:00 ...
on9kim 發表於 2016-3-20 14:58

我唔会食多次,既然你坚持要我食多次,我唯有放弃,勉强无幸福,

Item 2
$10 eat
thanks

上面o個位
賣家條款寫明29號之後既工作日
你就寫29號
真係可以當你出價無效