[遊戲機] Xbox 360厚機120G 後期新製程有HDMI輸出黑機+1Game [ end 30/3 ]

Xbox 360 黑色120GB 有HDMI 輸出  , 100% WORK  , 只玩正版 ,
冇改冇拆過 , 跟埋原廠VGA 線/ 手掣/ 通話耳機 , 可以直接駁電腦MON玩 ( HDMI 線標準野 , 唔駛我再送了吧...)
行貨牛220V , 新版機改好了3紅問題 , 可以放心玩 , 送埋隻原裝 [ 戰爭機器:審判 ] 中文版

裝左隻GAME 入去同下載左D 試版GAME , 淨返90GB

可正常登入網絡冇鎖機鎖AC 等問題

唔駛BID  , 機身上方因為習慣手掣直接放上去 , 日子有功 , 磨下磨下有D痕 , 介意的注意 ,
整體有8成新 ,  一口價 HK$ 480以上全套帶走  , 只限深水埗交收

一口價 HK$ 450以上全套帶走  , 只限深水埗交收
pm you

唉……回帖先知 , 太累 , keypad 按8變按了5 ,
係$480 全部……呢次衰到應 , 版主麻做野

交易與我無關了

有冇私保?

請問有無手制跟?

有冇私保?
jimmybon 發表於 2016-3-27 02:57

100% work , 唔私保了 , 有需要我可以借到地方試機

請問有無手制跟?
riderhk 發表於 2016-3-27 04:57

當然跟 , 唔係點玩

推推先 , 沉得真係快.....

估計行保已完,所以加48小時私保會比較有興趣.
因住屯門往返需時,收工唔想再走來走去試機.
如同意可在星期五或六晚7:30-8:00交收.
(如行保未完及有單句跟則冇需私保)