[手機及配件] 全新美水 Lumia 640 吸塑包裝, 已有unlock code (4/4完)減價

item 1 : 減價,即食價=$480
a. 物品名稱 --- 全新 美水 Microsoft Lumia  640 fr Amazon us
b. 數量 --- 1
c. 即食價 ---$480
d. 底價(等同最低出售價) --- $480
e. 每口叫價 --- $10
f. 保養期 --- 全新美水, 未開封,不設私保,可即場開封解鎖
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100%全新
h. 交收方式/地點 /期限 ---MTR火炭, 沙田, 大圍交收,around 19:00-20:00, 其他時間地點可議

item 2:
a. 物品名稱 --- 全新 美水 Microsoft Lumia  640 fr Amazon us ( Cancel item 2,屋企人要,Hold 起)

吾明点樣出價?
底價=即食價?
每口价十元?

即食價 ---$480
e. 每口叫價 --- $10

吾明点樣出價?
底價=即食價?
每口价十元?

即食價 ---$480
e. 每口 ...
taxman123 發表於 2016-4-2 22:24

Sorry , 是底價=即食價
因減左價, 又無改其他, 另師兄混亂, 不好意思呀!

MK MTR交收可以嗎? 另外你可以現場解鎖?

MK MTR交收可以嗎?
OK
另外你可以現場解鎖?
Sure

MK MTR交收可以嗎? 另外你可以現場解鎖?
lio 發表於 2016-4-4 10:33

MK MTR交收可以嗎?
OK
另外你可以現場解鎖?
Sure
smith1943 發表於 2016-4-4 13:57

今日交收得唔得?可以的話幾點?

是雙卡機嗎

with single slot, not雙卡機

是雙卡機嗎
jasonpang888 發表於 2016-4-4 15:30

Sorry, except shatin, Tai wai MTR, other location only available on tomorrow

今日交收得唔得?可以的話幾點?
lio 發表於 2016-4-4 14:09