[記憶體] 全新 G.Skill DDR4 3000/2400 16GB kit (8GBx2) [7-Apr]

Item 1:
G.Skill Ripjaws 4 DDR4 3000 16GB kit
CL15-16-16-35
全新, 美國水貨, 私保2天, 不包人為.
附列印單, 廠方終身保固, 可自行聯絡G.Skill RMA.
即食價: $600

Item 2:
G.Skill Ripjaws 4 DDR4 3000 16GB kit
CL15-16-16-35
附列印單, 廠方終身保固, 可自行聯絡G.Skill RMA.
即食價: $600

Item 3:
G.Skill Ripjaws 4 DDR4 2400 16GB kit
CL15-15-15-35
即食價: $520

Item 4:
G.Skill Ripjaws 4 DDR4 2400 16GB kit
CL15-15-15-35
即食價: $520

Item 1+2 Eat及於油塘站或灣仔站交收: $1,180
Item 3+4 Eat及於油塘站或灣仔站交收: $1,000

灣仔至油塘地鐵站交收.
交收時間:
灣仔站: 星期一至五13:20-14:00 或 18:40後
灣仔至油塘站: 星期一至五一般約19:20後
油塘站: 星期六、日或假日一般全日.

其他地點、時間, 可以先提出, 夾到的我會回覆.

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

如X99,想買4條,擔心有相容問題,如有問題可否退,THX

如X99,想買4條,擔心有相容問題,如有問題可否退,THX
隨機人生 發表於 2016-4-2 18:41

相容問題係指?

相容問題係指?
chanching8888 發表於 2016-4-2 18:46
行唔到四通道

行唔到四通道
隨機人生 發表於 2016-4-2 19:48

呢個難D喎, 本身係Dual Channel Kit, 雖然serial no.4條係順住(3000).
CHING揀Quad Channel Kit應該好D

我塊msi行到四通道

我塊msi行到四通道
vvdee 發表於 2016-4-3 06:04

CHING用咩RAM?

我塊msi行到四通道
vvdee 發表於 2016-4-3 06:04
有時夾唔夾,好睇彩數

就係GSkill 3200traident Z 8g x4

就係GSkill 3200traident Z 8g x4
vvdee 發表於 2016-4-3 23:07

16GB kit x 2?