[主機板] Asrock Z77 Extreme6 Intel Z77 主板 (已約好交收)

Item 1
Asrock Z77 Extreme6
100% work, 配件只有I/O 背板, 說明書, 已過保, 私保3天。

Price: $500 Eat

交收: 港島地鐵站沿線, A Shop, 或其他地點可以另行商議。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Item 1

100% work, 配件只有I/O 背板, 說明書, 已過保, 私保3天。

交收: 港島地鐵站沿 ...
大教宗 發表於 2016-4-25 17:51

想問下如果你你塊板,配以下 ram 和 cpu ,條 ram 可以超到去 2133 嗎?

呢塊版用咗幾耐架?

Corsair Dominator Platinum DDR3 2133 C9 ( 4 x 8G)
Intel E3 1230 V2

想問下如果你你塊板,配以下 ram 和 cpu ,條 ram 可以超到去 2133 嗎?

呢塊版用咗幾耐架?

Corsair Dominator Platinum DDR3 2133 C9 ( 4 x 8G)
Intel E3 1230 V2
cxfadanny 發表於 2016-4-26 11:55

塊板用左1年左右, 擺多過用, 我都係用E3-1230v2, 已經試過所有接口正常, 可以放心。

我用既時候無超過頻, 塊板支援XMP1.3, 所以絕對支援DDR3 1866/2133/2400

support VT-d嗎?

師兄,一定要港島線交收?

想問西鐵線,或者東涌線得唔得? (九龍站、柯士甸、南昌、奧運 etc)

support VT-d嗎?
肉腳王 發表於 2016-4-26 23:15

Yes, BIOS 有 VT-d選項。

師兄,一定要港島線交收?

想問西鐵線,或者東涌線得唔得? (九龍站、柯士甸、南昌、奧運 etc) ...
chris_kai_kai 發表於 2016-4-26 23:28

西鐵南昌站可以。

Item 1

Item 1

Price: $500 Ea ...
fishing_tonny 發表於 2016-4-27 11:46

Thanks