[記憶體] hp 360e gen 8 end 2/5/2016

Item : 360e gen 8 server.
360e gen 8 server,沒有cpu,但有以下配置
跟機48GB RAM, 8把風扇,跟一個硬盤架,
雙火牛,雙散熱器, 一對rack rail.
內置原裝B120i raid card.
此機支援:4 x LFF SATA/SAS/SSD Hot Pluggable Hard Drives Bays
私保6個月,可試機
九龍沿線交收
$1700
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

2. 只接受現貨及以個人方式出售貨品,不得同時於其他平台出售,所有出價必須於帖內進行,不接受PM買賣。
http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=4231117

回覆 2# slxar

我個人賣的,為何不可以呢! 還有我是賣一部,又不是大量貨,你們是不是有問題呢! 你們都是大量放 microserver 啦! 你們又可以這樣做! 為何不可以, 你做咩都得,我賣咩都唔得,你是不是收了錢做野!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 3# weathergirl

你依家係另一邊撤回左當然冇問題, 不過我回帖果陣你未撤回所以先出POST
最 後 更 新 2016-04-27 14:54:33
發表於 <span title="2016-4-27 14:51">13&nbsp;分鐘前</span>

回覆 4# slxar

大佬,要同一時間做, 首先關掉那個dc fever, 然後在做這個好合理,這是時間問題! 還有我是個人銷售,不是大量,難道有錯咩!
你們說:每樣物品是賣一件. 我就是賣一對,一個. 難道有錯咩!

回覆 1# weathergirl

想問原本嘅 CPU & harddisk 係唔係唔賣?

回覆 6# jayeung

原來是沒有的,如果有,你價錢起碼$4000幾以上

for Item 3, can you supply more harddisc racks? Is it possible to supply the CPUs as well?
thanx!

回覆 8# blyesky_deco1

HP 360e have two model: 4LFF/8SFF,
4LFF= 3.5 HDD x 4
8SFF= 2.5 HDD x8
sorry sir. I cannot provide CPU/

I meant could you provide more 硬盤架s? and how much?
thanx