[多項種類] P5K-Pro + E8400 + Adata 1GB Ram 兩條 + V6GT + GTR 650W END 27/5/2016

Item 1
a. 物品名稱 --- intel E8400 + P5K pro + Adata 1GB ram 2條
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $1000
d. 底價(等同最低出售價) --- $500
e. 每口叫價 --- $50 或其倍數
f. 保養期 --- 冇盒冇單, 無保
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 80%新,有底板光碟
h. 交收方式/地點 /期限 --- 港島沿線
(暫不散賣)

Item 2
a. 物品名稱 --- Cooler Master Master V6GT  
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $200
d. 底價(等同最低出售價) --- $100
e. 每口叫價 --- $10 或其倍數
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 80%新、連基本扣具

Item 3
a. 物品名稱 --- GTR 650W
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $200
d. 底價(等同最低出售價) --- $50
e. 每口叫價 --- $10 或其倍數
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 90%新

請問GTR 650W是否24+4+6+8pin都有?

請問GTR 650W是否24+4+6+8pin都有?
jeffywm 發表於 2016-5-23 03:05

返去影比你睇 thx

齊晒

via HKEPC Reader for Android

V6GT有咩扣具配件

V6GT有咩扣具配件
luixyz 發表於 2016-5-27 00:00

個盒上面寫既都有 775 1156 之類都有

CHING你無註明係唔係100% WORK

CHING你無註明係唔係100% WORK
黃生 發表於 2016-5-27 11:51

Yes 所以我強調無保

Yes 所以我強調無保
tommy91hk 發表於 2016-5-27 15:00

g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- ???(若未有列明當作貨品100%壞)

g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- ???(若未有列明當作貨品100%壞)
黃生 發表於 2016-5-27 15:14

跟例吧

要出價的總會出價

thx