[機箱] CoolerMaster ATCS 840 Full Tower 全鋁, Dual PSU compatible ($350) end 28/5

a. 物品名稱 --- CoolerMaster ATCS 840 Full Tower 全鋁, Dual PSU compatible
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 400
d. 底價(等同最低出售價) --- 250
e. 每口叫價 --- 20
f. 保養期 --- 無
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 機箱一個,向呢度ching買翻黎一直無時間打理
h. 交收方式/地點 /期限 --- 只限深水埗,因為真係好重...

跟兩把20cm扇,3把12cm扇

HKEPC精華貼 - http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1230921

可否俾幾張而家嘅機箱內籠同前後面相睇吓

有無實物相睇下呢?

可否俾幾張而家嘅機箱內籠同前後面相睇吓
eric8810 發表於 2016-5-23 11:03

link 入面有,其實個箱我收埋左,我有時間先攞出黎影...

隻箱新舊如何?

隻箱新舊如何?
micchan218hk 發表於 2016-5-23 12:41

我都係影相比各位ching自行判斷,我買翻黎就放埋左一邊望都無望過...

我都係影相比各位ching自行判斷,我買翻黎就放埋左一邊望都無望過... ...
tompkyou 發表於 2016-5-23 12:42

好難估喎,編野係全新開箱,但係七年前xd

好難估喎,編野係全新開箱,但係七年前xd
micchan218hk 發表於 2016-5-23 12:50

我咪講左我會影相,ching稍等

加左圖,size真係比較大,請落bid既ching自己衡量

push~~